Meer informatie over beleggingen in landbouwgrond - Beleg In Grond
Over beleg in grond2019-04-30T08:53:28+00:00

Wat kan beleg in Grond voor u betekenen?

Beleg in Grond brengt u in contact met adviseurs en aanbieders van strategische warme gronden met enorm potentieel. Beleg in Grond is een website waar u meer kunt leren over het beleggen in grond als investeringsobject. Ook kunt u hier meer informatie opvragen over 1 van de actuele en interessante grond proposities van Beleg in Grond. Wij versturen u dan een digitale brochure en u wordt dan vrijblijvend teruggebeld door 1 van onze adviseurs. Zij beschikken over de meest actuele informatie rondom de percelen grond en kunnen u alles vertellen over de voordelen die beleggen in grond met zich meebrengt..

VRAAG GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Waarom Beleg in Grond?

Beleg in Grond werkt samen met toonaangevende partijen die percelen landbouwgrond aanbieden als beleggingsobject. Wij verschaffen u meer informatie over het concept van beleggen in grond als investering. Door het herverkavelen van grotere percelen landbouwgrond die strategisch zijn aangekocht en door de jaren heen steeds meer in het spanningsveld van de bebouwing zijn geraakt kunnen we kleine percelen grond aanbieden als investeringsobject aan de kleinere belegger. Het investeren in grond is een langere termijn investering, maar omdat de gronden al als zogeheten warme grond kan worden aangeduid is het mogelijk om binnen afzienbare periode een bestemmingswijziging mee te maken. Dit betekent dat uw perceel landbouwgrond wordt omgezet in bouwgrond. Hiermee zal de prijs van uw grond een enorme waardesprong meemaken

Als u meer wilt weten over Beleg in Grond kunt u tijdens kantooruren bellen met: 020 244 1783

De kracht van Beleg in Grond

Door het kopen van meerdere kleinere percelen grond in onze grond proposities kunt u door middel van spreiding uw kansen verhogen en versnellen op een bestemmingswijziging naar bouwgrond. Beleg in Grond belegeid u naar de beste grond proposities om in te investeren.

Dagelijks actief in de steeds interessanter wordende grondmarkt
Beleg in Grond is altijd actief op zoek naar interessante percelen die wij kunnen aanbieden om onze klanten te helpen aan een sterke beleggers portfolio in grond. Ook houden we nauwgezet alle ontwikkelingen rondom ontwikkelingsplannen in de gaten om zo snel in te kunnen spelen om zo onze grondportefeuille voor ons en onze klanten te versterken
Vrijblijvend maar gedegen financieel advies
De adviseurs van Beleg in Grond zijn goed bekend met de financiële markten, financiele beleggingsproducten, beleggingsobjecten en andere manieren van investeringen. Ze kunnen u informeren over wat een investering in grond voor u kan betekenen voor bijvoorbeeld uw fiscale positie en over de andere voordelen die grond als investering met zich meebrengt. Ook houden ze de meest recente ontwikkelingen bij met oog op bestemmingsplannen om zo een goed beeld te krijgen van de termijn waarop gronden van bestemming gaan wijzigen.
Veilige en zekere vorm van beleggen
Investeren in grond is een defensieve vorm van beleggen die een goed fundament kan bieden aan uw beleggers portfolio. De percelen grond komen via een notaris in uw volle eigendom en u investeert dus in een tastbaar en vrij verhandelbaar product. Bovendien is de winst op grond belastingvrij en wordt belast in box 3. Tot slot zien we dat grond nauwelijks conjunctuurgevoelig is.